dimarts, 25 de juny del 2013

FINALITZEN ELS CURSOS DE FORMACIÓ PER A ADULTS DE LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA


Més de 260 alumnes han assistit aquest curs a classes de preparació per a l'obtenció del graduat en Educació Secundària, Valencià i Anglés

Amb l'arribada de l'estiu acaben les classes i la Mancomunitat de la Ribera Alta fa balanç dels cursos de formació per a adults que impartix en quinze municipis de la comarca, subvencionats al 75% per la Conselleria d'Educació, Formació i Ocupació. Amb una plantilla de cinc professors i 264 alumnes l'ens comarcal cobreix una demanda creixent de formació postobligatòria en algunes localitats que no compten amb Escola per a Adults pròpia.

Enguany han sigut 46 els alumnes que han seguit les classes de preparació per a la prova del Graduat en Educació Secundària, distribuïts en dos grups, un a Manuel i un altre a Antella. Quant a les classes de valencià, l'oferta ha sigut més àmplia: quatre grups de nivell mitjà de la JQCV a Rafelguaraf, Gavarda, Benimodo i Llombai i 3 de “superior” a Rafelguaraf, Beneixida i Benimodo amb un total de 175 alumnes. Pel que fa a les classes d'Anglés, la matrícula, entre el curs de nivell bàsic de Llombai i de preintermedi a Catadau, ascendeix a 43 adults.
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, ha destacat la importància d'estos cursos “perquè arriben a aquelles localitats que, per les seues dimensions, no compten amb Escoles per a Adults. A més són accessibles per a tot el món perquè la matrícula és gratuïta”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada