dimarts, 25 de juny del 2013

COMPROMÍS PER CARCAIXENT INFORMA SOBRE L’ESTAFA DE LES PREFERENTS I LES SUBORDINADES


 Compromís per Carcaixent ha organitzat una conferència col·loqui amb el títol “Com recuperar els nostres estalvis. Arbitratge o tribunals?” a càrrec d’Enrique Carbonell Navarro, advocat especialista en dret bancari.
L’acte tindrà lloc hui, 25 de juny de 2013, a partir de les 19.30 hores en el Centre d’Empreses (c/ Marquesa de Montortal, 54) de Carcaixent.
La conferència està destinada a resoldre els dubtes que tinguen totes aquelles persones afectades que han invertit els diners en participacions preferents i obligacions subordinades.
L’advocat especialista explicarà totes les vies que tenen els afectats per tal de recuperar els seus estalvis, els quals s’han vist segrestats per estes pràctiques abusives, realitzades per les entitats bancàries.

Ivan Martí, regidor de Compromís, afirma: “no tenim dades exactes, però sabem que el nombre d’afectats a Carcaixent és alt. En la majoria dels casos es tracta de persones majors amb pocs coneixements financers, que no saben on acudir per recuperar els seus diners i que es troben desemparats en mans dels mateixos bancs que els han estafat. La gent ha de saber pot acudir a la via judicial i ha de perdre la por a fer-ho perquè cada vegada hi ha més sentències que condemnen les entitats bancàries en favor dels afectats”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada