dijous, 19 de juliol del 2012

L’ALCALDE I EL REGIDOR ALLIBERAT DE L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ BAIXEN ELS SEUS SOUS DE FORMA VOLUNTÀRIA


L’alcalde d’Algemesí i el regidor alliberat en l’Ajuntament d’Algemesí han decidit de forma voluntària reduir els seus sous per a ajustar-se a la paga extraordinària que deixaran de percebre en aplicació de la nova llei de mesures pressupostàries del govern.
Davant de les mesures d’ajust als funcionaris l’alcalde i l’edil alliberat ajustaran a la baixa els seus sous per a equiparar-se a la reducció de paga extraordinària, una mesura a què no estan obligats per la llei de mesures d’ajust, ja que el nou reial decret llei establix que esta reducció és només per als càrrecs electes estatals però no per als municipals. L’Ajuntament d’Algemesí ha anunciat que no prendrà altres mesures precipitades de més ajustos atés que tan sols hi ha un avantprojecte que es regularà amb posterioritat en seu parlamentària fins a conéixer amb exactitud el text definitiu l’abast i futur desenvolupament del reial decret llei i la seua major concreció.
Des del consistori s’ha sol·licitat assessorament oficial per a conéixer les mesures que s’han de prendre en este sentit.
Des del col·legi oficial d’interventors de València s’assenyala que este conjunt de mesures estan pendents del desenvolupament en posteriors decrets. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada