dimecres, 12 de juny de 2013

EL PSPV-PSOE DE SUECA LAMENTA QUE EL PP VOTARA EN CONTRA D'UNA MOCIÓ D'INTERÈS GENERAL PER A TOTS ELS CIUTADANS


 El PSPV-PSOE de Sueca lamenta que el PP de Sueca votara en contra d'una moció presentada en el passat ple del 6 de juny, quan es tractava de defensar els interessos de tots els ciutadans de Sueca i de tot la comarca de la Ribera Baixa.
En la moció es demanava el manteniment de la base del SAMU a Sueca, i la devolució de la base del Servei Vital Bàsic (SVB) a la mateixa ciutat, ja que els socialistes suecans consideren que des de la capital de la comarca es pot donar un servei més ràpid i urgent que des de Cullera, que és on ha quedat situada ara, a petició del seu alcalde Ernesto Sanjuan, la base del SVB.

Durant el ple, el portaveu socialista Dimas Vázquez, li va exposar al PP local els avantatges que estigués la base del SVB a Sueca, per donar un millor servei a la mateixa ciutat, així com a tota la Comarca. Dimas Vázquez va fer la comparativa de les distàncies quilomètriques entre Sueca i la resta de poblacions de la Ribera Baixa, i les distàncies entre Cullera i les mateixes localitats, demostrant d'aquesta manera que Sueca està ben situada geogràficament i millor comunicada que Cullera, per atendre de urgència qualsevol servei vital dels ciutadans de Sueca i de la Comarca.
Els socialistes suecans, amb aquesta moció, i així ho va dir el seu portaveu al ple, no pretenem que Cullera no tinga aquest servei, tot el contrari, però tampoc a costa que Sueca es quede sense la seua base de SVB.
El PSPV-PSOE de Sueca, i molts ciutadans que van signar pel manteniment de les bases, estan preocupats que a Sueca, li vagen llevant a poc a poc els serveis que de sempre ha tingut la ciutat, convertint d´eixa manera, a la capital de la comarca a una ciutat dormitori.
El portaveu socialista, Dimas Vázquez afirma que “No entenem que el PP de Sueca votara en contra d'una moció que defensa els interessos de tots, pel simple fet de ser una proposta presentada i dinamitzada pels socialistes. No comprenem que en altres poblacions de la Comunitat Valenciana, companys de partit del PP s'hagen sumat contra les retallades en el servei urgent d'ambulàncies que està practicant la Generalitat, i aquí a Sueca pel simple fet de no votar contra el legislat des de la Conselleria, dels 10 regidors que té el PP de Sueca, 8 votaren en contra i 2 s'abstingueren, demostrant així una manca de tacte amb un tema molt delicat i vital per a tots com és el servei d'ambulàncies, i un trencament de vot dins de les seues files”.
Segons Dimas, altre detall a tenir en compte en la negativa del PP local per defensar els interessos de tots, és que dels 10 regidors populars que té el consistori suecà, sols 1 va signar els fulls de recollida de signatures que els socialistes de Sueca van presentar a la Conselleria de Sanitat, demostrant així la seua negativa d'anar contra el PP autonòmic encara que es perjudique la ciutadania amb el seu vot.
El PSPV-PSOE de Sueca, té previst demanar una cita a la Conselleria de Sanitat per parlar amb la persona responsable de la distribució geogràfica de les bases de les ambulàncies, per exigir-li que el Servei Vital Bàsic (SVB), torne a Sueca per a tindre millor ubicació dun servei urgent i vital per a Sueca i per a tota la comarca, sense perjudicar a Cullera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada