dimarts, 11 de juny de 2013

EL CLUB ESPORTIU AGILITY ALMUSSAFES, VENCEDOR ABSOLUT DE LA CV La sòcia del club Esportiu Agility Almussafes, Eva Grau, i la seua gossa Liss, acaben d'aconseguir el títol de campiones absolutes de la Comunitat, al véncer en la pràctica totalitat de les onze proves disputades de la categoria mèdium nivell II del Campionat 2012-2013 d'Agility/Jumping de l'ADACV (Agrupació Esportiva Agility Comunitat Valenciana).
Les expectatives del Club Esportiu Agility Almussafes s'han complit i finalment l'equip
de cuidadora i ca, integrat per Eva Grau i Liss, s'ha penjat l'or en la gran final del Campionat d'Agility i Jumping de la Comunitat Valenciana, celebrada diumenge passat dia 2 en el camp de futbol de la localitat castellonenca de Sant Joan de Moró.
La prova final de l'Agrupació Esportiva d'Agility de la Comunitat Valenciana es va disputar davall la supervisió del jutge Rafael López, el qual va col·locar dos pistes amb la velocitat i complexitat adequades per a una competició de gran rellevància.
Eva Grau i Liss han completat una temporada d'excel·lent qualitat al proclamar-se l'equip, en la categoria de grau mitjà, campió d'Agility i de Jumping, a més d'assegurar-se el títol de campió absolut de la Comunitat Valenciana 2012-2013.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada