dilluns, 17 de juny del 2013

EL CICLISTA D´ALMUSSAFES, ENRIC VALENT, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC SUB 23


Classificat per al nacional ‘sub'-23 en les especialitats de ruta i contrarrellotge

 Divendres que ve dia 21, el ciclista almussafeny, Eric Valent, competirà en el Campionat d'Espanya de Ciclisme Sub-23, en les modalitats de ruta i contrarrellotge, que es disputarà en la població catalana de Bellvitge.
L'esportista, que porta més d'una dècada sobre dos rodes va obtindre la classificació en el Campionat de la Comunitat Valenciana “Memorial Pascual Momparler, disputat el passat cap de setmana a Villanueva de Castellón.

Valent - que en l'actualitat milita en l'equip Mútua Levante – Delikia – Renault Ginestar d'Alcoi, sota la direcció de Jose Vicente Peidró - va obtindre la plata en el campionat de 150 quilòmetres, que combina trams de pavé i d'asfalt en un circuit de 18 quilòmetres, a què se li donaven huit voltes.
Encara que el seu somni consistia a enfundar-se el maillot de campió autonòmic sub-23, que finalment es va adjudicar Óscar Hernández, la segona plaça ha confirmat la seua qualitat com esportista promesa, qui compagina estudis universitaris i ciclisme sota la planificació del veí d'Almussafes, Marcos Greus Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada