dilluns, 17 de juny del 2013

AL VOLTANT DE 4.500 PERSONES CUINEN 230 PAELLES EN EL FESTIVAL DE PAELLES NOCTURN QUE TANCA LES FESTES DE SANT ONOFRE D´ALGEMESÍ


 La cita anual de les paelles nocturnes que es duen a terme dins de la fira de Sant Onofre torna a superar registres. La 45 edició del Festival de Gastronomia Tradicional “La Paella” que organitza l’associació d’antics alumnes Escola Pia reunix més de 4.500 persones al voltant del parc de Salvador Castell, on van cuinar unes 230 paelles este passat dissabte 15 de juny.

Esta cita anual de la fira que s’ha revitalitzat des que es va passar a horari nocturn repetix les xifres rècord del passat any. Les previsions s’han vist complides i en esta ocasió s’han concentrat milers de persones en l’entorn del parc de Salvador Castell.
El festival de gastronomia tradicional “La Paella” està organitzat per l’associació d’antics alumnes de l’Escola Pia i compta amb el patrocini i col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí, la Caixa Rural d’Algemesí, Agriconsa, Cepsa, Dolz Espanya, Arròs Sos, Cepsa, els supermercats Masymas i Benestar a la Comunitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada