dimarts, 14 de maig del 2013

PLUJA DE MEDALLES PER AL CEGA ALMUSSAFES EN LA FASE PROVINCIAL DEL CAMPIONAT D´ESPANYA



 Dissabte passat dia 11, es va celebrar la fase provincial del Campionat d'Espanya Absolut en les seues modalitats Individual i per Clubs. En este campionat, celebrat en horari matinal en el pavelló cobert de Burjassot, es va donar cita l'elit de la gimnàstica Rítmica tant de València com de Castelló, oferint al nombrós públic gimnàstica d'alta qualitat.
El Club d'Almussafes va presentar a esta competició a sis dels seus gimnastes, després de tornar de diverses fases preparatòries en diferents trofeus en la Comunitat de Madrid i en la nostra pròpia comunitat, obtenint excel·lents resultats que van precedir als obtinguts en esta fase provincial.
Una nova pluja de medalles ha aconseguit reunir el Club Esportiu Gimnàstica Almussafes en l'última competició disputada per les seues esportistes, durant la jornada de dissabte passat.
De fet, el subcampionat provincial per equips en la categoria Aleví va ser per a les gimnastes Lluna Magraner Martí, Enya Sospedra Soldado i Mireia Simon Turpin, després de proclamar-se Lluna Magraner subcampiona en Mans Lliures i campiona en Maces, i Mireia Simón Subcampiona en Corda, obtenint els excel·lents exercicis de Lluna i Enya el quart i quint lloc en pilota, respectivament, per la qual cosa en el còmput de les seues puntuacions les va portar al segon lloc del podi.
De la mateixa manera, Lluna Magraner va aconseguir la Plata en la modalitat Individual, aconseguint el seu Segon subcampionat provincial.
En la categoria Júnior, les gimnastes Maria di Girolamo Martí i Sandra Vayá Gordillo van aconseguir l'Or Provincial, aconseguint el campionat provincial per equips amb les seues brillants actuacions Individuals, ja que María va obtindre l'Or en maces i en cinta, la plata en Pilota i el Bronze en cércol, i d'altra banda, Sandra es va proclamar campiona en pilota i segona classificada en Cinta. Després dels excel·lents resultats, Maria Di Girolamo va aconseguir així mateix el Campionat Provincial en la Modalitat Individual, la qual cosa li va atorgar el seu tercer Or en esta jornada.
En Sènior, la gimnasta Yaiza Gonzalez Alvarado també va demostrar el seu excel·lent estat de forma i la seua continuada preparació, ja que va aconseguir pujar al podi en quatre ocasions. A més de la seua Plata en Maces i el seu Bronze en Pilota, va sumar el subcampionat en categoria Open i el subcampionat provincial absolut d'esta categoria.

Els esmentats èxits els assegura la seua participació en la fase Autonòmica que se celebrarà en la Ciutat de Benidorm “amb moderada alegria, ja que són conscients que el passe al nacional no està aconseguit, independentment de la seua qualitat, ja que la Comunitat Valenciana compta amb excel·lents gimnastes”, argumenta el president del club local, Modesto Sòria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada