divendres, 24 de maig del 2013

LES MANCOMUNITATS DE LA COMUNITAT VALENCIANA ES REUNIXEN A LLÍRIA




 Esta setmana s’ha celebrat el VI Trobada de Mancomunitats. Ha sigut en la ciutat de Llíria, exercint com a amfitriona la Mancomunitat del Camp de Túria.
Per primera vegada des que se celebra l’esdeveniment, han acudit els representants de mancomunitats existents en tota la Comunitat Valenciana. En total s’han reunit més de 130 persones, entre representants polítics i tècnics de 27 mancomunitats, entre les quals figuraven les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa.
La trobada ha comptat a més amb la presència de la Presidenta de la FVMP i alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas i de Vicente Saurí, Director general d’Administració Local de la Generalitat Valenciana.
L’objectiu de la trobada ha sigut facilitar l’intercanvi d’experiències entre mancomunitats així com la possibilitat de tractar temes de màxima actualitat com l’Avantprojecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat a l’Administració Local i la seua repercussió en les mancomunitats. D’esta manera, s’ha produït el necessari contacte entre els representants polítics de les mancomunitats per a millorar en els aspectes que treballen de forma més directa, i els tècnics, que han posat en comú les seues tasques.
La presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria, Mari Carmen Contelles, ha destacat “la necessitat de l’existència de les mancomunitats, per a donar un millor servici als veïns i complementar els servicis que oferixen els ajuntaments, arribant fins on els ajuntaments no poden arribar. Les mancomunitats som organismes integradors, i hui més que mai, la nostra prioritat és donar servici i ajudar les famílies i les empreses que més ens necessiten”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada