dissabte, 25 de maig del 2013

LA GIMNÀSTICA ALMUSSAFENYA IMPARABLE



  Diumenge passat dia 19, les representants del Club Esportiu de Gimnàstica Rítmica d'Almussafes en la categoria absoluta es van donar cita en el Trofeu Gimnàstic Rítmic Lledó International School, a Castelló. Totes elles van obtindre excel·lents resultats de cara a la Fase autonòmica, esdeveniment esportiu classificatori per al Campionat d'Espanya Individual, Clubs i Autonomies que se celebra hui dissabte dia 25 en la ciutat de Benidorm.
Les gimnastes riberenques que van competir pel Club d'Almussafes van ser les alevins Lluna Magraner, Enya Sospedra i Mireia Simon, i les júnior Maria Di Girolamo i Sandra Vaja. Les cinc van aconseguir pujar al podi en un merescut reconeixement a l'esforç i al seu bon fer.
En concret, la gimnasta Lluna Magraner es va proclamar subcampiona en mans lliures i va obtindre un tercer lloc en la modalitat de maces. També en categoria aleví Mireia Simón va ser tercera classificada en la modalitat de corda i Enya Sospedra, tercera en pilota. Quant a les Júnior, la gimnasta Maria Di Girolamo va ser la guanyadora i medalla d'or en maces i segona classificada en la modalitat de Cércol i Sandra Vaja va aconseguir la plata en les modalitats de pilota i cinta, amb uns magistrals exercicis.
Totes elles, acompanyades per Sara Sòria i Patricia Tormo - entrenadores del club -, van donar mostra del seu alt nivell, que hauran de revalidar de nou demà dissabte dia 25 a Benidorm, junt amb la nostra gimnasta sènior Yaiza Gonzalez”, comenta el president del club, Modesto Sòria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada