divendres, 24 de maig del 2013

DIVENDRES QUE VE 31 DE MAIG SE CELEBRA EL DIA MUNDIAL SENSE TABAC


El pròxim 27 de maig, professionals del Departament de Salut de la Ribera oferiran sengles xarrades sobre el tabaquisme i les seues conseqüències


 El Departament de Salut de la Ribera se suma a la celebració de la Setmana Sense Fum, que culminarà divendres que ve, 31 de maig, Dia Mundial Sense Tabac.
Eixe dia, el Departament de Salut posarà taules informatives en 13 centres d’Atenció Primària (Alberic, Alzira I i II, L’Alcúdia, Algemesí, Albalat, Alginet, Sollana, Carcaixent, Carlet, Corbera, Sueca i Cullera) i en l’Hospital Universitari de la Ribera.
En estes taules s’entregarà informació sobre els beneficis que suposa l’abandó del tabaquisme i es durà a terme l’intercanvi de tabac per objectes, com a bolígrafs, camisetes o clauer, o per una peça de fruita. Així mateix, a les persones interessades, se’ls realitzarà una cooximetría (prova que consistix a mesurar el monòxid de carboni present en l’aire expirat per una persona).
De la mateixa manera, el pròxim 27 de maig, professionals del Departament de Salut de la Ribera oferiran sengles xarrades sobre el tabaquisme, les seues conseqüències i quins són els principals consells per a deixar de fumar, en la Casa de la Cultura de Sueca i en el Centre Sanitari Integrat (CSI) de Carlet, a les 18:00 hores i a les 19:00 hores, respectivament.

Xarxes Socials

També durant esta setmana, el Departament de Salut de la Ribera oferirà en xarxes socials (Facebook i twitter) consells per a evitar el tabaquisme.

Això se suma a l’I Concurs de Fotografia “Trenca amb el Tabac”, que el Departament de Salut de la Ribera ha convocat a través del seu blog (http://hospitaldelaribera.wordpress.com).

L’objectiu d’este concurs és que les persones que ho desitgen expressen, a través d’una imatge creativa, com seria la seua forma d’acabar amb el tabaquisme o una imatge que invite a la reflexió sobre el consum de tabac. Les fotografies poden enviar-se via twitter, amb l’hashtag #ConcursoRompeConElTabaco o al correu electrònic:
comunicación@hospital-ribera.com.
Instituït per l’Organització Mundial de la Salut (OMS), el Dia Mundial Sense Tabac perseguix assenyalar els riscos que suposa el consum de tabac per a la salut i fomentar polítiques eficaces de reducció del seu consum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada