dijous, 30 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ I COHOCA IMPULSEN UN PROJECTE PER A OFERIR TREBALL AGRÍCOLA A VEÏNS EN SITUACIÓ DE DESOCUPACIÓ



 L’alcaldessa de Benifaió Amparo Arcís i el President de Cohoca Benifaió, Juan José Alepuz s’han reunit hui per a concretar un ambiciós projecte que té com a finalitat donar treball als veïns de Benifaió oferint-los uns terrenys on cultivar i posteriorment poder veure retribuït el seu treball a través de la Cooperativa igual que qualsevol soci.
Amb este objectiu es pretén a més que els camps que cedixen propietaris de Benifaió que no poden cultivar “siguen revitalitzats i de nou collits per gent en desocupació i així crear un ànim necessari en esta gent sense ocupació amb la finalitat que puguen guanyar diners amb la posterior venda dels seus productes a través de la nostra cooperativa” matisa Alepuz.
Arcís ha assenyalat que este projecte, que ambdós parts implicades han denominat “Pla d’Ocupació en els nostres camps”, perseguix una doble finalitat important, “donar treball als nostres veïns desocupats i mantindre els nostres camps”.
L’alcaldessa ha assenyalat que l’Ajuntament col·laborarà estretament amb COHOCA aportant-li la base de dades dels veïns en situació de desocupació que tenim en el nostre departament de desenvolupament local, a més d’informar en tot moment del desenvolupament del pla.
Juan José Alepuz avança que “tant aquells veïns que tinguen coneixements de les labors agrícoles com els que no estaran assessorats en tot moment pel nostre servici tècnic perquè a més tinguen un coneixement teòric i pràctic sobre este treball”.
Els interessats poden ja formalitzar la seua inscripció al pla en el departament de servici tècnic situat en el Magatzem de subministrament de COHOCA ubicat enfront de les piscines descobertes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada