dijous, 30 de maig del 2013

ALZIRA APROVA LA REVISIÓ DEL PLA DE MILLORA I INNOVACIÓ “ALZIRA INTEL·LIGENT”


 L’Ajuntament d’Alzira va aprovar, ahir en el ple, la revisió del Pla de Millora i Innovació per a afegir l’apartat denominat “Alzira Intel·ligent” i així poder sol·licitar, formalment l’adhesió d’Alzira a la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents, RECI. Una Xarxa que agrupa a 41 municipis que ocupen l’avantguarda de la modernització a Espanya.
L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, va assenyalar en el ple: “Hui, amb esta revisió del PMI, donem el primer pas perquè Alzira siga considerada una Ciutat Intel·ligent i ocupe el lloc 42 de la RECI. Un fet important si considerem que a Espanya hi ha més de 8.000 ajuntaments. Açò suposa estar en l’avantguarda de les ciutats més importants i de referència en el tema de modernització. A més, de suposar un gran estalvi per a les arques municipals. En data de hui, amb les diferents iniciatives i projectes duts a terme dins de l’administració electrònica, l’Ajuntament porta estalviats prop del milió d’euros. Un primer punt de partida per a assentar les bases d’Alzira com a Ciutat per a les generacions futures”.
El que es pretén amb esta modificació del PMI és fer un pas més cap a l’administració intel·ligent. Cal destacar que el balanç dels primers mesos d’execució del PMI ha resultat molt positiu, generant un gran estalvi i una millora sensible en la qualitat dels servicis.
L’Ajuntament d’Alzira té una trajectòria consolidada en projectes d’Innovació, fonamentalment, en l’àmbit de l’Administració electrònica i forma part de la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la FEMP.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada