dilluns, 13 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT DE BENIFAIÓ CONVOCA 19 BEQUES DINS DEL PROGRAMA “LA DIPU ET BECA”


Les beques estan dotades amb 500 euros bruts mensuals i els interessats es poden ja inscriure fins al 24 de maig en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Benifaió


L’Ajuntament de Benifaió ha publicat ja a través del tauler d’anuncis de la seua pàgina web www.benifaio.es i en el tauler d’entrada al consistori les bases que regixen l’assignació en situació de beca remunerada per a 19 jóvens estudiants que desitgen fer pràctiques en esta administració local a través del programa de la Diputació de València “LA DIPU ET BECA”.
Les bases oferixen informació detallada sobre els requisits a complir per a accedir a les beques proposades segons la modalitat professional a exercir, així com els períodes de treball i la remuneració a cobrar de forma mensual que en esta edició seran de 500 euros bruts mensuals aportant l’Ajuntament el 20 %de la mensualitat.
Les beques correspondran a cada un dels següents camps (Monitors temps lliure, Bibliotecari, Informàtic, Administratiu, electricista, relacions laborals, instal·lador manteniment, auxiliar de medi ambient, ciències polítiques, periodista i monitor de ludoteca).
El termini de presentació de sol·licituds en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Benifaió finalitza el pròxim 24 de maig. Els interessats poden descarregar-se la instància oficial d’inscripció també en el tauler d’anuncis de la web municipal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada