dilluns, 13 de maig del 2013

APROVADES LES BASES PER A SOL·LICITAR LES AJUDES MUNICIPALS DEL PROGRAMA EMPREN D’ALZIRA



 L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat les bases per a sol·licitar les Ajudes Municipals del programa EMPREN l’objectiu de les quals és incentivar la creació d’empreses a Alzira per part de persones que es trobaven en situació de desocupació en el moment anterior a la constitució de la nova empresa. Les noves empreses hauran d’haver-se constituït entre el 16 de novembre de 2012 i el 15 de novembre de 2013.
La quantia de cada ajuda serà de 1.470 €, a fons perdut, la forma de pagament de la qual serà la Targeta d’Alzira, la qual podrà fer-se efectiva en qualsevol dels comerços de la localitat adherits a este sistema de pagament, prop de 200 ja estan adherits.
El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Obrim el termini d’estes ajudes que són molt importants per a crear noves empreses en la localitat i que són unes ajudes necessàries en els temps que corren. A més, gràcies a estes ajudes, fomentem el negoci local amb l’entrega de les ajudes amb la Targeta d’Alzira”.
Les sol·licituds podran presentar-se fins al 15 de novembre de 2013 en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Alzira. Es presentarà l’imprés normalitzat de sol·licitud, el qual està disponible en la pròpia Agència, així com en la pàgina web www.idea-alzira.com, www.portaldelcomerciante.com/alzira, i en la web municipal www.alzira.es, Portal Ciutadania en l’apartat “Ocupació i formació” a través del qual es podrà realitzar també de manera telemàtica. Les bases es poden consultar en www.idea-alzira.com.

Cal destacar que, en 2012, es van entregar un total de 84 Ajudes Emprén amb un import total de 123.644 euros.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada