dilluns, 13 de maig del 2013

EL CD PETANCA BENIFAIÓ ES CLASSIFICA PER AL CAMPIONAT NACIONAL DE SEVILLA I REPRESENTARAN A LA DELEGACIÓ VALENCIANA


Els jugadors aconseguixen a més el campionat i subcampionat de dupletas

 Dos caps de setmana de competició a Paterna han servit per a aconseguir nous èxits esportius del CD Petanca Benifaió. Els dies 5 i 12 de maig van disputar a Paterna els tornejos de dupletas i el club, seguint amb la seua ratxa de triomfs a nivell provincial, es proclamava campió i subcampió provincial de dupletas en la categoria de 2a amb els equips formats per Alexis Gimenez , Jose Martinez i Pascual Romero i Ivan Lopez.
Al seu torn estos jugadors s’han classificat per a disputar l’autonòmic de dupletas a Alacant (Rabasa) valedor per al campionat d’Espanya de Petanca que se celebra en la mateixa localitat al setembre.
Cal destacar també la classificació per a representar a la Delegació Valenciana de petanca en el torneig nacional Ciutat de Sevilla amb l’equip format per Salva Vidal, Antonio Lara i José Perez que se celebra a finals de setembre “amb la qual cosa açò revalora el bon treball que s’esta portant des del club” destaca el seu president.
No cal oblidar els triomfs aconseguits pel club en la tercera i la quarta posició del campionat classificatori per a jugar en Almeria en la categoria de dones amb els equips formats per Sarah Aupaix, Noelia Delgado, Mª Carmen Martinez i Fina Fenech, Dolores Peris, Marisa Rotola.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada