dimarts, 14 de maig de 2013

ENREDA’T VALÈNCIA CELEBRA LA SEUA SEGONA EDICIÓ A ALZIRA EN EL MES DE JUNY


Hui s’ha celebrat una primera trobada amb l’objectiu de reunir a les entitats que formen l’organització de l’esdeveniment


 Alzira ha acollit este matí la primera reunió del Comité de Coordinació i Programació de la primera edició d’Enreda’t a la província de València, l’àmbit d’actuació del qual comprén les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, junt amb les Comarques de la Costera i Canal de Navarrés.
El foment de l’esperit emprenedor i de la consolidació i creixement de les pimes és
l´objectiu d’esta macrojornada. Per això, el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI València), l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Alzira, com a promotors d’Enreda’t, han convocat a les entitats i organismes de promoció econòmica de la zona: Associació d’Empresaris d’Alzira, UGT i CCOO Alzira, Associació de Jóvens Empresaris de València (AJEV), Associació de Treballadors Autònoms de la Comunitat Valenciana (LLIGA CV), Ajuntament d’Algemesí, altres Ajuntaments de la zona, Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA), Infodona, Institut Valencià de Joventut (IVAJ), Mancomunitats de Municipis de la Ribera Alta i Baixa, Pacte Territorial per a l`Ocupació en la Ribera (PATER), etc.
L’objectiu d’esta primera reunió és agrupar a totes les entitats que formaran part del Comité de Coordinació i Programació de l’esdeveniment “Enreda’t València 2013” així, com conformar el grup de treball i les fites de les tasques a realitzar.
Esta Macrojornada, que se celebrarà en el mes de juny a Alzira, contindrà activitats de Networking, Assessorament i Informació, Tallers i Ponències.
L’esdeveniment Enreda’t s’ha realitzat anteriorment per la Xarxa CEEI de la Comunitat Valenciana i IVACE en ciutats com Alcoi, Alacant, Castelló, Elx, Ibi, Xàtiva, etc.
Sobre Enreda’t
Enreda’t és un esdeveniment empresarial dirigit a empresaris consolidats i a emprenedors que estan plantejant-se posar en marxa un negoci. És una iniciativa que inclou en un sol dia diverses activitats complementàries, de fet en experiències anteriors hem posat en marxa uns quants tallers de temàtiques distintes, un esdeveniment plenari i una zona de networking empresarial.
El principal objectiu d’Enreda’t és detectar oportunitats de negoci i generar sinergies entre els assistents, però també perseguix un segon objectiu, demostrar a la societat que en esta vital qüestió de l’impuls emprenedor i reforç del teixit empresarial col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents.
Més informació: http://enredate.emprenemjunts.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada