dissabte, 25 de maig de 2013

ALMUSSAFES CELEBRA LA III ROMERIA ANDALUSA Diumenge que ve dia 26, el sabor de les terres del Sud inundarà els carrers de la població d'Almussafes amb la celebració de la tercera edició de la Romeria Andalusa, iniciativa cultural i festiva organitzada pel Centre Cultural Andalús de la vila. Una exhibició de cavalls de domadura, una missa de campanya i un menjar de germandat, entre els actes previstos per a la jornada dominical.
El Centre Cultural Andalús d'Almussafes es prepara per a oferir, diumenge que ve, una gran festa a l'aire lliure, en la que les tradicions andaluses seran les protagonistes d'excepció.
Per tercer any consecutiu, l'entitat local ha convocat a tots els seus associats i veïns que ho desitgen a compartir amb ells la Romeria Andalusa, activitat que donarà començament a partir de les 12 del migdia des de la seu de la pròpia associació.
Els romers – la majoria d'ells a peu i altres en calesses i carretes - es desplaçaran fins al parc Central, on s'oferirà una exhibició de domadura de cavalls. Amb posterioritat, els participants es dirigiran fins a la Residència i Centre de Dia La Vila d'Almussafes, per a oferir als interns uns balls de sevillanes.
Concloses les actuacions en el centre geriàtric, la comitiva es dirigirà fins al parc Rural de la població, on el rector oferirà una missa de campanya.
Un menjar de germandat amb ball inclòs clausurarà la tercera edició d'una romeria que, cada any, concentra a més d'un centenar de veïns i veïnes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada