dimecres, 22 de maig del 2013

LA CONSELLERIA CREGA UNA LÍNIA ELÈCTRICA ENTRE LA URBANITZACIÓ DEL SECTOR TULELL I LA SUBESTACIÓ TRANSFORMADORA D’ALZIRA


Sánchez-Barcáiztegui: “La millora de l’electrificació de Tulell resol problemes de subministrament elèctric d’Alzira”

 El secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Victoriano Sánchez-Barcáiztegui, ha assistit hui a l’acte d’entrega de les obres de millora del subministrament elèctric en el barri de Tulell d’Alzira. Allí ha assegurat que esta actuació resol els problemes de subministrament elèctric d’Alzira”.
Sánchez-Barcáiztegui ha assistit a la firma d’entrega de les obres per part de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, acompanyat per l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas.
El Secretari Autonòmic ha explicat que esta actuació, que compta amb un pressupost de 1.503.905 euros, contribuirà a millorar el desenvolupament de Tulell, un sector que en un futur pot convertir-se en un dels més importants de la població.
L’actuació, executada per la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, ha suposat l’execució de la línia elèctrica entre la urbanització de recent execució del Sector Tulell i la subestació transformadora del terme municipal d’Alzira.
Per a l’electrificació de la Unitat d’Actuació “El Tulell” ha sigut necessària la construcció de quatre línies de mitja tensió (20 KV) a instal·lar entre el sector Tulell i la subestació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada