dimecres, 22 de maig de 2013

LA BIBLIOTECA PÚBLICA D´ALMUSSAFES AMPLIA L´HORARI DE LA SALA D´ESTUDI Amb l'objectiu de facilitar la tasca de preparació d'exàmens especialment als estudiants de batxillerat i universitaris, la biblioteca pública d'Almussafes està oferint, des de dilluns passat dia 20 i fins al pròxim dia 29 de juny, una ampliació de l'horari d'obertura del servici exclusiu de la seua Sala d'Estudi. A la franja horària habitual establida de dilluns a dissabte, se sumen ara altres més de 200 hores disponibles especialment per a l'aprofitament del temps dedicat a l'estudi de les proves finals.
Des de dilluns passat dia 20, el consistori d'Almussafes està aplicant l'ampliació de l'horari d'obertura del seu centre bibliogràfic amb motiu de la preparació dels exàmens finals. Cal recordar que, des de la inauguració de la nova dependència municipal, s'han oferit quatre variacions del servici coincidint amb les convocatòries periòdiques de tests que han obtingut grans índexs d'ús per part dels estudiants, registrant-se més d'un miler d'usuaris en els 103 metres quadrats destinats a la sala d'estudi.
Amb esta iniciativa donem resposta a les necessitats nostres jóvens, que requerixen d'un espai ampli on la concentració, el silenci i la tranquil·litat estiguen assegurades”, declara la regidora de Cultura, Esperanza Carbonell.
Fins al pròxim dia 29 de juny, la biblioteca està oberta al públic de dilluns a divendres, de 9 a 14 i de 16 a 24 hores i els dissabtes, de 9 a 14 i de 16 a 22 h. En concret, l'horari fix d'obertura de la dependència de titularitat municipal s'amplia en un total de 243 hores, 34 hores més que en la campanya anterior. Per la seua banda, els servicis habituals del centre bibliogràfic, com el préstec o la consulta en sala, romandran oberts en la seua franja horària habitual.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada