divendres, 31 de maig del 2013

LA COLLA D’ALGEMESÍ ESTRENA L’ESPECTACLE SOLIDARI DOLÇ CINEMA


Totes les peces musicals interpretades en este concert estan realitzades i adaptades per a dolçaina, percussió i altres instruments

El concert serà a benefici de l’associació local Algemesí Solidari i la recaptació íntegra anirà destinada als projectes que s’estan duent a terme en la localitat agermanada de Baasneere, a Burkina Faso.

 Demà dissabte 1 de juny de 2013, a les 19.30 hores en el Teatre Municipal d’Algemesí, la Colla d’Algemesí estrenarà l’espectacle “Dolç Cinema”, un espectacle musical que invita als presents a realitzar un viatge pels records a través del cine i amb els sons de la dolçaina.
Es tracta d’un espectacle multimèdia en què poder disfrutar de la música i les imatges de pel·lícules de l’Oest, d’aventures, de les bandes sonores més clàssiques, de la tendresa de les pel·lícules de Disney o del ritme dels grans musicals.
Totes les peces musicals interpretades en este concert estan realitzades i adaptades per a dolçaina, percussió i altres instruments pel director de la Colla, Antoni de la Asumción Andrés.
A més, el concert serà a benefici de l’associació local Algemesí Solidari i la recaptació íntegra anirà destinada als projectes que esta associació, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Algemesí, estan duent a terme en la localitat agermanada de Baasneere, a Burkina Faso.
En concret, enguany s’està desenvolupant un projecte de cooperació centrat en la millora i adequació de les infraestructures del centre de salut de Baasneere i la dotació de fàrmacs. Amb la recaptació aconseguida en este concert solidari es pretén aportar una xicoteta quantitat econòmica que servisca per a ajudar a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i garantir-los una millor Assistència sanitària.

Les entrades per a poder disfrutar de l’espectacle costen 5 euros. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada