divendres, 31 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALGEMESÍ POSA A LA VENDA LES PLACES DEL PÀRQUING DEL MERCAT AMB UN 10% DE DESCOMPTE



 L’Ajuntament d’Algemesí obrirà durant este mes de juny el període per a la presentació de sol·licituds per a l’adquisició en propietat de les places d’aparcament que es disposen en la primera planta del pàrquing de la plaça del Mercat. Una vegada finalitzat el termini per a la presentació de sol·licituds s’obriran els sobres amb les propostes presentades procedint-se a la seua adjudicació a favor de les ofertes més altes. En cas de coincidir en preu una o més propostes presentades s’efectuarà una segona subhasta a mà alçada en què s’inclouran estes places i les que hagen quedat desertes.
Una de les novetats d’este procés és la rebaixa en el preu de les places d’estacionament posades a la venda, ja que eixiran de manera promocional i només durant este termini amb un 10% de descompte sobre el preu d’eixida marcat (1.800 euros /m2). Així mateix, s’afegirà un descompte d’un 5% a cada una de les places adquirides sempre que s’adjudique més d’una i fins a un màxim de 5 per titular o persona jurídica.
Els preus de les places que eixiran a subhasta oscil·len entre els 19.440 euros i els 22.520 euros, segons metres i modalitat de plaça d’estacionament encara que també hi ha altres a menor preu destinades a motos. Els preus oscil·len segons els metres quadrats de cada espai reservat d’aparcament i als quals se’ls afegirà el corresponent IVA. L’adquisició d’una plaça d’aparcament s’escripturarà en propietat amb caràcter vitalici.
A partir de demà dissabte 1 de juny, s’instal·larà un estand informatiu en la plaça del Mercat que estarà obert al públic tots els dies durant tot el mes, inclòs festius, per a atendre totes les peticions d’informació. Amb això es busca facilitar l’accés en el mateix espai a tots els detalls i inclús veure les places del garatge sobre les quals es pot optar.
El procés d’adjudicació es realitzarà en forma de subhasta. Les persones o empreses que desitgen optar presentaran una oferta en sobre tancat en el registre municipal. Posteriorment es durà a terme l’adjudicació segons els criteris d’avaluació de les propostes de compra sol·licitades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada