diumenge, 5 de maig del 2013

EL PSPV DE LA RIBERA ALTA ALERTA QUE LA REFORMA LOCAL DEL PP SUPOSARÀ L’ABANDÓ DE POBLES



 El secretari d’organització dels socialistes de la Ribera Alta, Fernando Pascual, ha informat sobre la campanya informativa que s’ha desenvolupat este cap de setmana per les localitats de menys de 5.000 habitants de la nostra comarca.
La Senadora Carmen Alborch, el Diputat Autonòmic Paco Signes, el secretari general de la Ribera Alta, Robert Martínez i els Alcaldes de Sumacarcer i l’Alcàntera, junt amb militants i simpatitzants han explicat a peu de carrer les conseqüències que ocasionarà la posada en pràctica de la Reforma Local.
Pascual afirma que els més de 1.600 milions que diuen que estalvien amb la dissolució de Mancomunitats i Ens Locals Menors realment són un retall en la democràcia, i concretament del poder del ciutadà d’un poble a decidir i que hi haja una veu triada per ells perquè reivindique un poble amb futur, que creix de forma sostenible generant ocupació i activitat, alhora que dota de qualitat de vida als seus veïns.
Els socialistes van denunciar en la jornada informativa de “El teu Poble no Es Toca” que La reforma que planteja el Partit Popular és un nou retall en servicis i drets públics.
Pascual afirma que si es lleven competències a pobles de 5.000 habitants o 20.000 que no complisquen amb el principi d’estabilitat pressupostària, la seua gestió dependrà de diputats que no hauran sigut triats directament pels ciutadans.
El responsable socialista considera que la privatització i el desmantellament dels servicis públics municipals amb la reforma de la Llei de Bases de Règim Local és un nou engany del PP als ciutadans.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada