diumenge, 5 de maig del 2013

ELENA BASTIDAS REVALIDA COM A PRESIDENTA LOCAL DEL PP D’ALZIRA AMB EL 94% DELS VOTS



  El president del Partit Popular de la província de València, Alfonso Rus, ha afirmat que se sent “molt orgullós de ser del PP però no per això deixaré de reivindicar el que és just i necessari per als valencians. En la Comunitat Valenciana no hem de demanar res, ens han de donar el que ens toca”, per això ha instat el president del Govern a complir el seu compromís amb este territori. “Rajoy va dir en el míting de la plaça de bous de les eleccions generals que a la Comunitat el que faça falta, perquè fa falta”.
Així mateix, el dirigent provincial ha indicat la necessitat de “tractar a totes les autonomies amb la mateixa vara de mesurar”, ja que, com ha recordat “un valencià rep 500 euros menys a l’any que un ciutadà de Cantàbria en Sanitat”. Rus ha assegurat que “només rebent la inversió que rep la mitjana nacional la Comunitat ingressaria 1.050 milions d’euros més a l’any, amb la qual cosa es podria equilibrar el nostre pressupost”.
Rus ha realitzat estes declaracions en la clausura del congrés local d’Alzira en el que Elena Bastidas ha revalidat al capdavant del PP local amb el 98,4% dels vots: 319 vots a favor, 4 vots en blanc i 1 nul.
Per la seua banda, Bastidas ha afirmat sentir-se orgullosa de “ser del Partit Popular i estar representant hui més que mai les sigles del PP perquè este no sols és un partit de present sinó de futur”. La reelegida presidenta ha anunciat la “posada en marxa d’una sèrie d’iniciatives des del partit per als veïns d’Alzira, posant especial èmfasi en els jóvens”.
Finalment el president comarcal, Rafael Soler, ha assegurat que “Elena és un valor important en el partit i podrà ser el que vullga però ella porta l’alcaldia dins i serà alcaldessa mentres vullga”.


Agenda d’assemblees locals

Este divendres també s’han celebrat els congressos d’Albalat de la Ribera, on Vicent Candel ha rellevat Damián Mifsud enfront de Vicente Recatalà per 25 vots a 19; d’Alberic, on Blai Albarrasí ha pres les regnes del partit; i Alfara del Patriarca, on ambdós candidats, Adrián Carsí i Bartolomé Cabo, han aconseguit un empat i hauran de tornar a convocar els seus militants.

A Beniparrell, Mª Pau Pons seguix al front; a Carcaixent, Lola Botella ha perdut la presidència del partit davant de Salvador Ferrer per 30 vots; i Francisco Aicart revalida a Gilet. En Serra Consuelo León és la nova presidenta local en substitució de Ramón Bosch al guanyar 31 a 27 a Ximo Puig i en Sueca Raúl Pla substituïx Carlos Ramírez a l’aconseguir 105 vots enfront de 83 de Kiko Ortolà.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada