divendres, 17 de maig del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX EXPLICACIONS PER LES INFORMACIONS CONTRADICTÒRIES SOBRE LA QUALITAT DE l’AIGUA



 El PSOE d’Alzira exigix explicacions a l’Alcaldessa i a Aigües de València per les informacions contradictòries entre el Ministeri de Sanitat i l’Ajuntament d’Alzira sobre la qualitat de l’aigua.
La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, denúncia la situació d’irresponsabilitat de la Sra. Alcaldessa, ja que segons informa el Ministeri de Sanitat, en la pàgina web del SINAC, l’aigua d’Alzira no era potable des del dia 6 de febrer del 2013, no obstant això la reunió de portaveus i la posterior decisió de l’Ajuntament d’informar a la població no es va realitzar fins al dia 19 de febrer.
Segons Aguilar és necessari esbrinar el motiu pel qual des del dia 6 de febrer fins al dia 19 no es va tindre constància d’esta situació. Estos fets demostren el descontrol que existix en les anàlisis que fan. “L’única cosa que aconseguixen és crear desconfiança entre la ciutadania, l’aigua és un tema seriós que afecta nostra salut i haurien de tractar-ho amb més rigor”.
La dirigent socialista ha pogut constatar que en la pàgina web del Sistema d’Informació Nacional d’Aigua de Consum (SINAC) que l’aigua d’Alzira és apta per al consum, quelcom que realment resulta sorprenent, ja que des del dia 19 de febrer en la nostra ciutat a través d’un Ban es prohibix el consum de l’aigua per a beure i cuinar.
Aguilar considera que des de l’Ajuntament hem de demanar responsabilitats tant a l’empresa aigües de València com al Ministeri de Sanitat. “Dir que l’Aigua d’Alzira és potable quan no ho és es pot considerar un delicte per a la salut”.
Segons Aguilar durant estos últims quatre mesos els alzirenys estem suportant haver de comprar aigua per a beure i cuinar per tindre pesticides.
Aguilar anuncia que el seu grup ha presentat dos mocions perquè siguen tractades en el pròxim ple sol·licitant en primer lloc aclarir les responsabilitats, ja que mentir sobre la salut és un delicte tipificat en el codi penal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada