divendres, 31 de maig del 2013

EL PSOE D’ALZIRA CONSIDERA QUE L´AJUNTAMENT DEU RENEGOCIAR EL DEUTE AMB ELS PROPIETARIS DE L´HORT DE REDAL


Pascual assegura que el deute de l’Hort de Redal és el més important que té la ciutat i per tant no es pot, ni s’han de realitzar negociacions fosques.

El secretari d’Organització dels socialistes alzirenys, Fernando Pascual, considera que l’Ajuntament deu renegociar el deute amb els propietaris de l’Hort de Redal. “Ha hagut de passar més d’un any perquè el PP es done compte que el conveni firmat no es pot complir perquè els bancs no presten diners al nostre Ajuntament”.
Segons Pascual els socialistes van proposar en el 2012 que s’iniciaren conversacions amb els propietaris dels terrenys de l’Hort de Redal, perquè s’executaren els avals que figuren en el conveni que es va firmar en el 2004, perquè és insostenible en els temps actuals de crisi poder abonar un milió d’euros cada any.
Pascual afirma que les negociacions que està portant el Partit Popular amb els propietaris han de ser transparents i s’ha d’informar tots els grups polítics de l’oposició i no tornar a dir, ni fer el que va fer i va dir el PP en el passat ple quan va manifestar que no informava de les seues reunions per a mantindre el secret de les negociacions.
El dirigent socialista considera que un deute de més de 9 milions d’euros més els interessos mereixen llum i taquígrafs per a evitar males interpretacions. Hui es fa més necessari que mai ser transparents i no realitzar reunions secretes.
Pascual assegura que el deute de l’Hort de Redal és el més important que té la nostra ciutat i per tant no es pot, ni s’han de realitzar negociacions fosques. “Nosaltres considerem que els propietaris dels terrenys saben i entenen la situació de l’Ajuntament i per tant han de comprendre que una manera de satisfer el seu dret pot ser executar els avals, és a dir que el deute siga pagat amb terrenys de Tulell i del Pla.
Segons Pascual des del PSOE se sol·licitarà una reunió amb els propietaris dels terrenys de l’Hort de Redal, per a saber de primera mà quines són les seues pretensions i també “poder explicar-los que els socialistes estem per facilitar unes bones negociacions que siguen beneficioses per a tots, però especialment per als alzirenys, que no són culpables de la mala gestió que s’ha realitzat en este assumpte, com ja va quedar demostrat en la comissió d’investigació que es va realitzar al desembre del 2012”.
El responsable polític anuncia que el grup socialista presentarà una moció en l’Ajuntament sol·licitant que en les reunions amb els propietaris estiguen presents tots els portaveus municipals. “La transparència ha de ser una forma de conducta imprescindible en un deute que acabara l’any 2020”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada