divendres, 31 de maig del 2013

EL PATER TRAMITA LA CREACIÓ D’EMPRESES EN 48 HORES GRÀCIES A UN PUNT D’ASSESSORAMENT I TRAMITACIÓ


El nou sistema telemàtic evita desplaçaments i suposa un estalvi substancial de temps i cost per als emprenedors


El PATER ha incorporat un servici públic d’especial interés per als emprenedors i empresaris: el PAIT (Punt d’Assessorament i Inici de Tramitació), integrat en el Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE) del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.
El PAIT té la funció de Prestar servicis d’informació i assessorament als emprenedors en la definició de les seues iniciatives empresarials (en qualsevol de les seues diferents formes societàries) i durant els primers anys d’activitat de l’empresa.
Igualment des del PAIT és possible Iniciar el tràmit administratiu de constitució de la nova empresa de forma telemàtica a través del Document Únic Electrònic (DUE), que aglutina en una sola gestió diversos tràmits administratius i formularis.
La prestació d’estos servicis és presencial i totalment gratuïta per a l’emprenedor i es durà a terme per mitjà de cita prèvia a través del telèfon 962414142 o el correu electrònic coordinacio@pater.es

ALTA EMPRESARI INDIVIDUAL

Per a realitzar les gestions d’alta com a Empresari Individual o Autònom de forma ràpida i fàcil pot acudir al PAIT. Per mitjà del Sistema de Tramitació Telemàtica (STT) del Centre d’Informació i Xarxa de Creació d’Empreses (CIRCE), podem accedir a un sistema informàtic de tramitació d’expedients electrònics que, a través del Document Únic Electrònic (DUE), durà a terme l’intercanvi de la documentació necessària. En el PAIT és possible la realització, de forma integrada, dels tràmits necessaris per a la creació de la seua empresa individual com són la declaració censal d’inici d’activitat i l’alta com a autònom en la Seguretat Social, a més d’altres tràmits com ara l’alta de treballadors en la Seguretat Social, la notificació de fitxers a l’Agència de Protecció de dades, o la sol·licitud d’un domini d’Internet entre altres.

CONSTITUCIÓ TELEMÀTICA DE SOCIETATS
Des del PAIT del PATER també és possible realitzar els tràmits de constitució i posada en marxa de la Societat Limitada Nova Empresa (SLNE) per mitjans telemàtics, evitant així desplaçaments a l’emprenedor i produint un estalvi substancial de temps i costos. També és possible la constitució telemàtica de la Societat de Responsabilitat Limitada (SRL).
La tramitació telemàtica implica als diferents organismes competents en la creació d’una empresa permetent la comunicació entre ells, la qual cosa comporta una simplificació dels tràmits amb la consegüent reducció de temps en la fase de constitució.
Així doncs des del PAIT del PATER es realitzen les gestions necessàries davant de l’Administració Tributària, la Seguretat Social, la secció de denominacions socials del Registre Mercantil, etc…inclosa la cita amb el notari per a la constitució, si és el cas, de la fórmula mercantil triada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada