divendres, 31 de maig de 2013

EL PARC CENTRAL D´ALMUSSAFES ACULL LES FIRES DEL COMERÇ I DE L´ARTESANIA


 L'artesania i el comerç compartiran protagonisme i espai, demà dissabte dia 1, en el municipi d'Almussafes. De fet, des de primeres hores del matí, el parc Central – Zona verda més emblemàtica de la població - acollirà la sèptima edició de la Fira del Comerç i Servicis i la sexta convocatòria de la Fira dels Tallers i de l'Artesania, dos iniciatives que es confia congreguen a un nombrós públic, aprofitant les bones temperatures que s'esperen durant tot el cap de setmana.
Cap a les 11 hores de dissabte, la localitat d'Almussafes inaugurarà la sexta edició de la Fira dels Tallers i de l'Artesania, un espai en què s'exposaran els treballs i creacions artesanals realitzades per l'alumnat dels cursos municipals de ceràmica, manualitats i costura, així com pels clubs culturals locals de boixets, ceràmica, pintura, arts i oficis i Tyrius.
Els ciutadans tindran la possibilitat de visitar els diferents llocs, instal·lats molt prop de la Casa Consistorial fins a les 8 de la vesprada, aproximadament.
Així mateix, durant tot el cap de setmana, en horari matinal i vespertí, el passeig principal del parc Central es convertirà en la seu de la VII Fira del Comerç i dels Servicis, activitat organitzada des de l'Associació d'Empresaris i Comerciants d'Almussafes (AECAL) amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Almussafes. Roba, complements, decoració, mobiliari, joguets, tecnologia, estètica, gastronomia i oci es complementaran en esta nova convocatòria dels establiments comercials locals, que en esta ocasió presentarà una quinzena de parades.
Des d'AECAL es mantenen grans expectatives per a aquest gran mercat a l'aire lliure, que obri la temporada estiuenca i que ja s'ha consolidat com a part de la programació anual d'activitats que s'oferixen en el municipi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada