divendres, 31 de maig de 2013

NEREA LÓPEZ GUANYA LA MEDALLA DE PLATA EN EL NACIONAL DE TIR AMB ARC El Club de Tir amb Arc d'Almussafes acaba de sumar un nou trofeu al seu palmarés esportiu. Nerea López Sanchis, tiradora cadet del club esportiu local, acaba d'aconseguir la medalla de plata en el XIII Campionat d'Espanya de Tir amb Arc en la disciplina d'aire lliure i en la categoria cadet, representant a l'equip mixt de la Comunitat Valenciana.
Nerea López Sanchis, junt amb el tirador valencià Pablo Carbonell Morell, han integrat l'equip mixt cadet, que durant el passat cap de setmana del 25 i 26 de maig va aconseguir la plata en la desé tercera edició del Campionat d'Espanya de Tir amb Arc per a Cadets en la disciplina d'Aire lliure.
Ambdós tiradors van demostrar, una vegada més, la preparació i el bon treball realitzat en els entrenaments anuals en els seus respectius clubs i instal·lacions. De fet, Nerea i Pablo van aconseguir véncer al potent equip madrileny en semifinals, aconseguint la medalla de plata en una final molt disputada contra Castella-Lleó.
Les pistes d'atletisme de la ciutat de Cambrils a Tarragona van acollir la competició, que va coincidir amb el XXV Campionat d'Espanya per a menors de 14 anys, en un cap de setmana de forts vents rafegosos i molestos per a la correcta execució de les diferents proves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada