divendres, 31 de maig del 2013

L’AJUNTAMENT D’ALZIRA LIMITA L’HORA DE CREMES AGRÍCOLES PEL RISC D’INCENDI EN ELS MESOS ESTIVALS


L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria d’Agricultura, informa que en aplicació del Pla Local de Cremes, durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre, en l’àmbit delimitat per la zona forestal i una franja de 500 metres al seu voltant, només es podran realitzar les cremes agrícoles que siguen imprescindibles, fins a les 11 hores del matí. Per a això, hauran d’haver obtingut, prèviament, autorització de l’Ajuntament, així com adoptar les mesures de prevenció màximes.
Així també, cal destacar, que quan l’índex de perill siga màxim (Alerta 3) o en cas de fort vent, quedarà suspesa l’autorització, i s’haurà de donar avís al telèfon 112 en cas d’observar un indici de possible incendi.
Atenent a la major exigència i el major risc existent i, per a facilitar la gestió alternativa de les restes de poda, per part de la regidoria de Servicis Públics s’ha habilitat la seua arreplega. Els interessats han de concretar esta gestió cridant a FCC al telèfon 96 241 74 54, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada