dimarts, 28 de maig del 2013

EL COMITÉ NACIONAL JSPV APROVA LA RESOLUCIÓ SOBRE EL FOMENT DEL COOPERATIVISME IMPULSADA PER LA RIBERA DEL XÚQUER


El membre de la Executiva Comarcal de la Ribera del Xúquer, Àlex Morales va reincidir en la idea que "tota política feta sense nosaltres serà feta en contra de nosaltres" recordant les paraules de l’escriptor suecà Joan Fuster.

 El passat dissabte es va celebrar el Comité Nacional de Joves Socialistes del País Valencià on totes les comarques del nostre territori es van reunir per a aprofundir del debat sobre el context actual dels joves de la nostra terra i per a parlar de com continua la millora en la gestió per part de la Comissió Executiva Nacional encapçalada pel valencià del “cap i casal”, José Muñoz.
Joves Socialistes Ribera del Xúquer va presentar una proposta de Resolució del foment del Cooperativisme i de la Economia Social on es demanava la creació d´un Banc Públic per a fer possible la transmissió monetària més efectiva del que fa el ICO, simplificar els tràmits per que la constitució de cooperatives siga més ràpida a diferència d´ara que se situa al voltant d´un any, adelantament de diners públics per a fer-se soci d´una cooperativa per no esperar als subsidis de desocupació, la implantació de monedes alternatives locals com ha passat el cas de Bristol a Anglaterra, treballar per que l´activitat econòmica fruit de les cooperatives ajudades pel sector públic local revertisca econòmicament i socialment als ciutadans i a les ciutadanes del municipi mitjançant convenis entre les Fundacions i l’Ajuntament i, com no, l´extensió del foment del cooperativisme i de la Economia Social. Va eixir endavant i aprobada pel Comité Nacional de Joves Socialistes.
Àlex Morales com a membre de la Executiva Comarcal va parlar davant el Comité Nacional per reivindicar la figura de Joan Fuster amb la frase “tota política feta sense nosaltres serà feta en contra de nosaltres” recordant els temps actual on cal anar més junts en temes importants i, sobretot, des de la esquerra. A més, es va reconéixer el treball dels companys de la Ribera que formen part de la tasca a nivell nacional com és el cas de Robert Martínez amb la difusió de la nostra cultura i de la nostra llengua d´una altra manera i més agradable com és la campanya “Musica&Nostra” donant a conéixer grups de referència de la nostra terra.
Finalment, pel Secretari General de Joves Socialistes Ribera del Xúquer, Ricard Bono va manifestar que “una vegada més, la Ribera del Xúquer marca el camí en les polítiques i en les accions dins del País Valencià. És la mostra de que les coses s´estan fent bé des de la CEN i estem ansiosos de que arribe el 2015 per fer possible un Govern Socialista per a tots, però abans de tot açò, cal destacar que tenim un treball important per a continuar estar en connexió amb els col.lectius socials i portar les seues reivindicacions com també la dels joves que estan passant aquesta situació tan dolorosa de vora el 60% de taxa d´atur juvenil al nostre país. Estem treballant per ser alternativa.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada