dimarts, 21 de maig de 2013

EL CEGA ALMUSSAFES PARTICIPA EN EL CAMPIONAT D´ESPANYA EN ESDAT ESCOLAR  La ciutat murciana de San Javier va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat d'Espanya d'Edat Escolar, cita esportiva en què es van donar cita les seleccions autonòmiques de pràcticament tota Espanya.
La Selecció de la Comunitat Valenciana va estar representada per cinc gimnastes, una d'elles representant del Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes, conduïdes en tot moment per Mònica i Raquel Sòria, esta última entrenadora del CEGA Almussafes.
La primera jornada de competició es va dedicar als aparells de cércol i pilota, deixant maces i cinta per a la jornada dominical. Les gimnastes Polina Berezina i Claudia Arego van inaugurar amb la modalitat de Cércol, executant ambdós uns magistrals exercicis que els van donar la primera i quarta posició, respectivament. En la modalitat de pilota, primer Lisbeth Domínguez i posteriorment Yaiza Gonzalez, van tornar a demostrar la qualitat de la gimnàstica valenciana obtenint un segon i un Quart lloc amb unes puntuacions que, al final de la jornada, van situar a la nostra comunitat com a líder.
Ja el diumenge i en la modalitat de Maces, van participar Polina Berenzina i Yaiza Gonzalez sent primera i quinta al final d'este aparell, existint un escàs marge amb la segona comunitat classificada que era Castella-Lleó. Va ser la modalitat de Cinta la que va decantar l'or cap a les valencianes, quedant Polina i Lisbeth en primer i tercer lloc, respectivament, deixant a Castella Lleó a més de dos punts en la classificació final.
Fruit dels resultats obtinguts, la selecció valenciana es va pujar al més alt del podi. Les gimnastes Polina Berenzina, Lisbeth Dominguez, Claudia Arego, Yaiza González i Ana Giménez van obtindre les merescudes ovacions del públic assistent a la trobada esportiva.
Ja en l'apartat d'exhibició, va estar present la selecció espanyola júnior, que va actuar en ambdós jornades i que està composta quasi en la seua totalitat per gimnastes de la Comunitat Valenciana que entrenen davall les ordes i tutela de Yoli Andrés i Monica.
Al finalitzar l'esdeveniment tant Yaiza Gonzalez, gimnasta del Club Esportiu de Gimnàstica Almussafes, com Raquel Sòria Vela, entrenadora del mateix, es van mostrar més que satisfetes de la seua actuació, iniciant la tornada per a preparar el pròxim Campionat d'Espanya Individual i per Clubs i Autonomies, que se celebrarà en la seua fase Autonòmica dissabte que ve dia 25 en la Ciutat de Benidorm, cita esportiva en què prendran part altres sis gimnastes d'este imparable club riberenc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada