divendres, 31 de maig del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA DEMANA A L´ALCALDESA QUE EXPLIQUE ALGUNES DESPESES DE LA TAMBORADA I EL SEU DESFASAMENT PRESSUPOSTARI


El pressupost de la Tamborada 2013 ha passat de 10.000 € inicials a 60.000 €.


A principis de maig de 2012, Compromís per Alzira va demanar la creació d’una Comissió Organitzadora amb la participació de totes les entitats implicades. Posteriorment, al setembre es va tornar a demanar en la comissió informativa i en el Ple. I en el mes de febrer, a 20 dies vista de la celebració, també va demanar a l’Alcaldessa que coordinara per a que, amb la unió i participació de tots, la Tamborada fora realment un èxit tant per als seus organitzadors com per a la ciutat.
Segons afirma el portaveu de Compromís per Alzira, Diego Gomez, “en el seu moment, l’equip de govern menyspreava les nostres propostes i “anava sobrat” i ara, se demostra que allò que Compromís per Alzira demanava, era necessari per a evitar el que ha passat: sensació de fracàs i, en compte de ser un acte que aportara beneficis a la ciutat, l’únic que ha suposat és una despesa important a les arques municipals i que, en definitiva, paguen tots els alzirenys i alzirenyes”.
Segons Diego Gomez, en aquests moments, la única eixida que té Elena Bastidas és donar explicacions a la ciutadania d’aquestes despeses que fan la quantitat total de 48.630’24 €.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada