divendres, 31 de maig de 2013

L´ALCÚDIA INAUGURA LA BIBLIOTECA INFANTIL Més de 200 veïns i veïnes acudiren ahir de vesprada a la Biblioteca Municipal de l’Alcúdia per a conéixer la nova secció dedicada especialment al públic infantil, situada a la primera planta de l’edifici.
A les 7.30 de la vesprada vora un centenar de xiquets i xiquetes amb els seus pares es van ajuntar a la porta de la biblioteca, on van ser rebuts pels dolçainers Dani Miquel i Migue Puig i el tabaleter Manolo Calle, que van exercir de “flautistes de Hammelin” i van conduir pares i fills, així com una nodrida representació del consistori, a les noves instal·lacions.
Abans de pujar a la nova secció l’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, va fer un xicotet parlament al qual entre d’altres coses va afirmar que “la biblioteca infantil és xicoteta en extensió, però gran el il·lusió”, afegint que la massiva assitència de xiquets i majors justifica la necessitat de la nova biblioteca, en el qual projecte ja s’està treballant. Les noves dependències s’ubicaran al pati annex a l’Espai Jove i a hores d’ara s’estan enllestint els plànols.
Després del parlament es va visitar la nova secció i seguidament el popular contacontes Llorenç Giménez va oferir a tots un berenar amb pa i fantasia, que els va tindre bocabadats fins a les 8.30 de la vesprada. En acabar Llorenç, molts dels xiquets i xiquetes aprofitaren per a tornar a pujar a la biblioteca infantil.
Aquesta nova secció compta amb llibres, còmics i novel·les adaptades als primers lectors, així com un mobiliari nou i una ambientació adequada a les necessitats dels més menuts. L’objectiu és apropar al públic infantil al món del llibre i la il·lustració com un pas important de la seua formació com a futurs lectors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada