divendres, 31 de maig del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA ACUSA D´OCULTISME I DE BURLA L´ACTUACIÓ DE BASTIDAS EN EL PAI DEL SECTOR VILELLA


Aranda: “No es pot tancar el fracàs del centre comercial Vilella amb una roda de premsa sense preguntes i a esquenes de tota l'oposició, tornant la fiança de 600.000 € a l'Agent Urbanitzador sense estar les obres d'urbanització finalitzades”


 El Responsable de Política Municipal de Compromís per Alzira, Carles Aranda, afirma que d'aquest gran projecte que generaria més de dos mil llocs de treball, només queda el solar amb una enorme estructura de formigó del que seria un gran aparcament i una enorme terrassa en superfície, amb unes obres d'urbanització inacabades.  
Segons Aranda, l'empresa que gestionava aquest projecte no compta amb recursos econòmics propis i l'actual propietari dels terrenys, CISA SLU, cedirà els mateixos amb tota probabilitat al Sareb (Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària) o “banco malo”, recentment creat pel govern per a eliminar tòxics dels balanços dels bancs nacionalitzats amb diners públics, de tots.
Però des del punt de vista administratiu i de gestió, Compromís per Alzira considera que l'actuació d'Elena Bastidas ha sigut tot menys exemplar en el compliment i aplicació de la normativa urbanística aplicable als processos de liquidació d'un PAI.
Aranda lamenta que Bastidas ho ha tractat de simplificar tot amb una roda de premsa en què anunciava que havia aconseguit anul·lar tots els pleits que s'havien presentat com a conseqüència de la paralització del sector Vilella. “I ho ha fet sense aportar a la llum pública cap document que done compte dels acords aconseguits per les parts – CISA SLU, Centre Comercial Vilella, Tenisquash i Ajuntament d'Alzira- per a retirar les demandes en sol·licitud de milionàries indemnitzacions de qualsevol tipus. I va acabar el seu discurs anunciant que caldrà esperar a temps millors perquè aquest projecte tinga futur….”
Compromís per Alzira considera que Bastidas deu informar a tots, i en primer lloc a l'oposició.
Segons Aranda, “vist així, pot ser un bon acord per a alguns, però “a quin preu per a la resta de veïns de la ciutat? I el principal, qui acabara ara les obres d'urbanització pendent en el sector de Vilella. A qui li hem de demanar responsabilitats d'aquest final?.
Compromís per Alzira demana a Bastidas que convoque una Junta de Portaveus amb la màxima representativitat de personal funcionari i empreses afectades i done una explicació responsable de les mesures adoptades.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada