divendres, 31 de maig del 2013

MÉS ALGEMESÍ CELEBRA ELS DOS ANYS EN L’AJUNTAMENT AMB UNA ACTUACIÓ DE XAVI CASTILLO



El proper dia 11 de juny es compliran dos any de l’entrada de MÉS ALGEMESÍ en l’Ajuntament d’Algemesí, serà doncs l’equador de la legislatura.
Segons explica el portaveu municipal de Més Algemesí, Josep Bermúdez, fa dos anys que una nova forma de fer política ha arribat a l’Ajuntament i pensem que això és motiu de goig i celebració. I per això volem celebrar-ho amb tots els nostres militants, simpatitzants i tots aquells i aquelles que ens vulguen acompanyar.
Segons Bermúdez, hem fugit de mítings o qualsevol altre tipus d’acte o commemoració a l’ús i hem decidit celebrar-ho de manera lúdica amb un espectacle cultural. La nostra manera de fer-ho serà portant a Algemesí a la companyia Pot de Plom. El proper dimecres 12 de juny –que a Algemesí és festiu local-, a les 20:00 hores actuarà XAVI CASTILLO al Teatre Municipal d’Algemesí (C/ Lepanto, 3) representant la seua obra El Mono. Aquesta nova obra, que estrenà el dia 15 de maig al Teatre el Micalet, serà representada per primera vegada fora del cap i casal a Algemesí. És un nou monòleg que s’allunya una mica de l’estructura de les últimes produccions de la companyia. El Mono barreja la ciència-ficció i les aventures, amb una dosi d’intriga i tot açò adobat amb la sàtira i el humor habitual de la companyia. En aquesta obra Xavi Castillo i la seua companyia reflexionen sobre la situació econòmica que estem vivint i les múltiples retallades que ens estan imposant. En paraules seues “Cada cop en tenim més obligacions i menys drets com a ciutadans, la situació laborar es sembla cada vegada més a la dels nostres avis o besavis; i els polítics, com si foren senyors feudals, mai han de pagar per les seues responsabilitats i errors. Estarà patint la societat sencera una regressió evolutiva?”.
Les entrades es poden aconseguir demanant-les a qualsevol membre de la Coordinadora de MÉS ALGEMESÍ o en les oficines de CIM CONSULTORIA I GESTIÓ (C/ Mossen Blanc, 15, 1-1) de 9 a 14 o de 16 a17 hores, i col·laborant amb 10 euros per entrada. Per a qualsevol informació o dubte sobre les entrades pots contactar amb nosaltres en informacio@mesalgemesi.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada