dimarts, 21 de maig del 2013

AGUILAR (PSOE) AFIRMA QUE LA VISITA DE FABRA HAVIA D’HAVER SIGUT UNA BONA OCASIÓ PER A EXIGIR-LI QUE PAGUE ELS MÉS DE 4,5 MILIONS QUE DEU A ALZIRA



Isabel Aguilar
 La secretària general dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera que una vegada més ens ha visitat El president de la Generalitat i no s’ha compromés a pagar el que ens deu.
Aguilar manifesta que és inadmissible que els alzirenys siguem la banca privada del govern valencià i la Sra. Alcaldessa no siga capaç d’exigir el que és el nostre. Més de 4,5 milions d’euros són molts diners per a una ciutat on existixen més de 5.500 parats i més de 1300 famílies sense cap ingrés. Amb estos diners es podrien ampliar els plans d’ocupació per als més necessitats.
La responsable socialista creu que actualment tenim un govern municipal que no complix amb la seua obligació, perquè no és possible que l’única manera de reivindicar el deute siga enviant cartes. “Les cartes han de servir per a exigir el que ens correspon, però no és prou”.
Segons Aguilar el grup socialista ha presentat un escrit sol·licitant les còpies de les cartes que des de l’Ajuntament s’estan enviant a la Generalitat sol·licitant el pagament dels deutes.
La dirigent socialista creu que el Partit Popular i la Sra. Alcaldessa, no estan complint amb la seua obligació. “Per al PP tot són excuses per a tapar la seua nefasta gestió en el cobrament del deute, ja que altres poblacions sí que estan cobrant fins al 50% del que els deu la Generalitat”.
Aguilar informa que els socialistes hem presentat una moció perquè se sol·licite una reunió amb el President Fabra i s’acorde un calendari de pagaments.
Aguilar proposa que l’Ajuntament acorde que cada vegada que visite la nostra ciutat algun membre del govern se li sol·licite un calendari de pagaments perquè se’l propose al Consell com a mesura de protesta, per la tardança en el pagament del deute. “No és de rebut que El Govern Valencià vinga a la nostra casa devent-nos més de 4,5 milions d’euros i nosaltres no reclamem”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada