divendres, 5 d’abril de 2013

NOVA EDICIÓ DEL 3SPORT PER A ESCOLARS A SUECA


Durant tres dies, els xiquets i xiquetes competiran en esports com el bàsquet, handbol i futbol sala

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa, com ve sent habitual en els períodes de vacances escolars, una nova edició del 3Sport, que consistix en diverses jornades esportives en què els xiquets i xiquetes competixen per equips en esports com ara el futbol sala, bàsquet i handbol. Durant els dies 3,4 i 5 d’abril, els escolars de les categories benjamí i aleví, de tots els col·legis de Sueca, han participat en esta iniciativa que ha finalitzat este matí amb l’entrega de trofeus.
En esta ocasió, han sigut 16 els equips que s’han enfrontat en les diferents modalitats, en una espècie de lliga en la qual guanya l’equip que més punts aconseguix en els tres esports. “Els xiquets i xiquetes han tornat a respondre a esta iniciativa d’una manera molt positiva, igual que els seus familiars, que han omplit el pavelló per a acompanyar-los. Durant estos tres dies, han pogut disfrutar d’una pràctica tan saludable com és l’esport durant les vacances”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Teresa Ribes.

El resultat final ha sigut el següent:

En categoria benjamí: en octau lloc, El Rayo; en sèptim, Los Rayos; en sext, Los Demonios; en quint, Sueca 2003; en quart, Futboleros; en tercer lloc, Hombres de Negro; subcampions, Promeses Corbera; i els campions han sigut Promeses.
En categoria aleví: en octau lloc, Epsilon; en sèptim, Los Cholos; en sext, Visentin; en quint, Los Futboleros; en quart, Manchester Sueca; en tercer lloc, Viva La Masia; subcampions, Racing 2013; i els campions han sigut Els Figures.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada