divendres, 26 d’abril del 2013

ENDURIMENT DEL CODI PENAL I COORDINACIÓ ENTRE ELS COSSOS DE SEGURETAT COM A SOLUCIÓ DELS ROBATORIS AL CAMP


Primera reunió a Alberic per la seguretat al camp entre Subdelegació del Govern i pobles de la Ribera

 La reunióva tindre lloc a l’Ajuntament d’Alberic per tal de trobar solució a la inseguretat que pateixen els llauradors al camp, especialmente a la comarca de la Ribera. El resultat ha sigut molt positiu segons han qüalificat els seus integrants.
Segons l’alcalde d’Alberic, Antonio Carratalà, “els llauradors es senten indefensos i este tipus de reunions són necessàries per tal de demostrar-los que l’administració esta fent tot el possible per tal d’avançar en un tema tant important com és la seguretat al camp”
A la reunió han assistit el Subdelegat del Govern de València, Luis Santamaría, l’Alcalde d’Alberic, Antonio Carratalà, la directora general de Seguretat i Protecció Ciutadana, Sonia Vega, junt amb representants dels pobles de Tous, Antella, Alzira i Gavarda i representants de forces i cossos de seguretat del pobles nomenats.
L’origen d’esta reunió va ser, en un principi, la situació dels regants de la Partida de Los Tollos, on han furtat 1.300 comptadors d’aigua en només quatre mesos. Es tracta d’una partida molt important, de 16.000 fanecades i que abasteix quatre localitats: Alberic, Antella, Gavarda, Alzira i Tous.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada