dilluns, 22 d’abril del 2013

CULLERA ACULL UN BLOGTRIP PER A PROMOCIONAR EL TURISME I LA GASTRONOMIA EN LES XARXES SOCIALS.



 La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Cullera, en col·laboració amb el Patronat Provincial de Turisme “València, Terra i Mar”, organitza del 24 al 26 d’abril un blogtrip per a promocionar-se en els principals blogs de gastronomia i turisme nacionals.
La iniciativa pretén donar a conéixer en les xarxes socials els principals atractius turístics i l’oferta d’allotjament, oci i restauració, que oferix la ciutat de Cullera. El grup que visitarà el destí està format per twitteros que agrupen més de 200.000 seguidors i els editors dels blogs www.elproximoviaje.com, www.diarioviajero.com, www.eladerezo.hola.com, www.viajealatardecer.com, www.guiarepsol.com i www.gastronomiaycia.com.
Durant la seua estada els blogueros s’allotjaran en l’Hotel Cullera Holiday i descobriran la desembocadura del riu Xúquer amb el catamarà turístic, visitaran el Castell de Cullera i el seu Museu d’Història i Arqueologia, duran a terme un tast de vins valencians en el Restaurant El Rincon del Faro, visitaran el Museu de l’Arròs i la Ruta de l’Arròs per la Marjal Nord i realitzaran una degustació d’arrossos en el Restaurant Casa Salvador.
Així mateix, durant tot el blogtrip una empresa audiovisual generarà continguts de vídeo i imatge que se n’aniran pujant en temps real en les principals xarxes socials.
Este projecte s’emmarca en el conjunt d’accions promociona’ls vinculades a les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TICs), com han sigut també els Concursos “Cullera és el teu lloc” duts a terme en facebook i la promoció d’espots promociona’ls en youtube.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada