dimecres, 17 d’abril del 2013

LA JUNTA CONTRA EL CÀNCER D´ALMUSSAFES COL·LECTA MÉS DE 1.500 EUROS


  La Junta Local contra el Càncer va celebrar el passat cap de setmana la campanya de col·lecta anual, de nou amb el lema "Ajuda'ns, ajuda't". A pesar de la crisi, les dos jornades destinades a la solidaritat ciutadana en la lluita contra la malaltia del càncer van concloure amb una elevada arreplega de fons, ja que les voluntàries van recaptar més d'1.500 euros.
La primera tinent d'alcalde, Mª Carmen Santos Juanes, presidix la Junta Local contra el Càncer que el passat cap de setmana va celebrar la tradicional col·lecta, campanya anual els fons de la qual es destinaran a mantindre els programes d'ajuda a malalts i familiars, així com a diferents projectes d'investigació impulsats des de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.
Les integrants de la junta local van destinar dos jornades a la campanya petitòria 2013, ja que divendres passat dia 12 la recaptació es va realitzar amb les tradicionals vidrioles verdes per les diferents vies públiques i, durant la jornada dominical, les voluntàries van instal·lar la taula petitòria enfront de la Casa Consistorial. El subdirector de l’Associació Espanyola contra el Càncer de València, Javier Llombart, va acompanyar a les voluntàries al llarg del matí.
Com sempre valorem l'esforç econòmic que realitzen els veïns i veïnes de la localitat, els que ens brinden el seu suport desinteressat, any rere any”, explica Sants Joans. De fet, la solidaritat ha fet possible que els donatius hagen ascendit a més d'1.500 euros en esta primera activitat que la Junta Local desenrotlla en el marc de la seua col·lecta anual.
Els fons s'incrementaran amb la col·laboració econòmica que rebran del propi Ajuntament d'Almussafes, que supera els 1.000 euros, així com amb la venda de Bunyols que duran a terme durant l'any i amb El Sopar Solidari que celebraran durant les pròximes Festes locals del mes de juliol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada