dimecres, 17 d’abril del 2013

BENIFAIÓ PROJECTA ALS SEUS ESCRIPTORS LOCALS AMB LA PRESENTACIÓ DE LES SEUES OBRES EN LA BIBLIOTECA


Virgina Martínez i Sara Ribes, de Benifaió, presenten la seua segona obra “El somni d’Eugènia” el dijous 18 d’abril

L’Ajuntament prepara a més visites d’escolars a la biblioteca per a participar en uns tallers d’animació lectora

L’Ajuntamentde Benifaió, a través de la regidoria de cultura i el tècnic de la Biblioteca Municipal, aposta pels escriptors locals oferint-los un espai cultural on presentar les seues obres.
Un exemple d’esta projecció cap als veïns que decidisquen escriure els seus llibres i finalment siguen editats es produirà dijous que ve 18 d’abril.
L’espai de lectura de la Biblioteca Municipal es convertirà en l’escenari cultural on les veïnes de Benifaió Virginia Martínez i Sara Ribes presenten de forma oficial la seua nova obra “El somni d’Eugènia”. L’hora prevista serà a les 18:30h. Ambdós autores ja van presentar a Benifaió el primer llibre escrit de forma conjunta fa uns anys, titulat “La reina Mariola”.
Virgínia Martínez ja ha sigut autora de diversos llibres d’animació lectora i la seua companya Sara Ribes pertany a la fundació Sambori i també forma part del món de la creació de llibres.
Com assenyala el bibliotecari municipal Paco Fort “amb esta activitat s’inicia una sèrie d’actes per a celebrar el Dia del llibre”.
La regidor de cultura Merche Gómez avança que amb motiu de la celebració del Día del llibre "s’estan preparant visites d’escolars a la biblioteca perquè formen part d’uns tallers d’animació lectora on es donaran pautes i missatges per a fomentar la lectura entres els escolars del municipi".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada