divendres, 5 d’abril del 2013

EL PSPV-PSOE DE SUECA ES NEGA A QUE LA CONSELLERIA DE SANITAT JUGUE AMB EL SERVEI D´AMBULÀNCIES A SUECA


La Conselleria va eixir al pas de les declaracions de l'Alcalde de Cullera desmentint que la base d'aquest servei canviària d'ubicació.

La Conselleria ara vol traure el servei d'ambulància SVB (servei vital bàsic) que es presta des de Sueca durant 12 hores al dia i ubicar-lo sols en Cullera les 24 hores.

El PSPV-PSOE de Sueca anuncia que faran una campanya de recollida de signatures, per defensar un servei d'interès general per a tots.


 El secretari general dels socialistes suecans, Dimas Vázquez lamenta que la Conselleria de Sanitat està jugant a la improvisació amb una cosa tan seriosa com és el servei d'ambulàncies ubicat a Sueca. Primer va ser el SAMU, i ara han anat a pel SVB.
A causa de la notícia eixida a la premsa el 27 de març, en la qual l'alcalde de Cullera Ernesto Sanjuan havia dit en el seu últim ple, que la base del SAMU situada a Sueca es desplaçaria definitivament a Cullera, el PSPV-PSOE de Sueca va passar a l'acció i denunciar en els mitjans la desaparició de la base, i anunciant mesures a prendre perquè aquest servei no desapareguera de la capital de la Ribera Baixa.
A causa del malestar ocasionat pel fet denunciat a la premsa, ja no només a Sueca, sinó a tota la comarca, per intentar buscar rèdit polític per part de Sanjuan, sense importar l'operativitat d'un servei tan vital per a tota la comarca, com és el SAMU, la Conselleria va eixir al pas de les declaracions de l'Alcalde de Cullera desmentint que la base d'aquest servei canviària d'ubicació.
Amb la tipologia d'ajustos imposats pel PP de posar la tisora en el que realment més necessita el ciutadà del carrer, la Conselleria ara vol traure el servei d'ambulància SVB (servei vital bàsic) que es presta des de Sueca durant 12 hores al dia i ubicar-lo sols en Cullera les 24 hores.
Segons el portaveu socialista, El PSPV-PSOE de Sueca no pretén que Cullera no tinga un servici tan vital com són les ambulàncies SVB, tot el contrari, el que demanem és que tant Sueca, com Cullera, per densitat d'habitants i més encara, en èpoques de caràcter estival amb aquest increment de població que tenen les seues franges costaneres, disposen no 12 hores, sinó 24 hores el servei SVB les dues ciutats, per cobrir així amb major celeritat i garanties qualsevol tipus d'urgència mèdica, ja no només de Sueca i Cullera, sinó també de totes les poblacions que formen la comarca.
Els socialistes de Sueca ens oposem a la retirada de les ambulàncies SVB de la nostra ciutat, perquè fins ara el servei de què es disposava amb base a Sueca era d'un SAMU les 24 hores i un SVB 12 hores, sent ja un servei bastant ajustat per el ciutadà. Pensem que amb la desaparició prevista del servei del SVB de Sueca, que ara anuncia la Conselleria, per ubicar-lo en Cullera, només es busca el satisfer les exigències del seu Alcalde, del mateix signe polític, sense tenir en compte l'operativitat i les distàncies geogràfiques a les diferents poblacions de la Ribera, i més quan es tracta d'un servei en què el temps d'actuació pot ser vital”, afirma el portaveu socialista, Dimas Vázquez.
Segons explica Dimas, des del PSPV-PSOE de Sueca, “no entenem que el PP local no s'haja pronunciat públicament en defensa d'una cosa tan bàsica i fonamental com són les ambulàncies, i només estiguen preocupats per recollir avals per poder optar a guanyar la presidència del seu partit, que és realment el seu únic problema”.
El secretari general dels socialistes suecans, Dimas Vázquez, anuncia que faran una campanya de recollida de signatures a Sueca, per defensar un servei d'interès general per a tots, i així intentar evitar que les retallades del PP afecten de ple a la integritat física dels ciutadans, desmantellant un servei que fins ara s'estava donant des Sueca i que volem seguir donant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada