divendres, 5 d’abril del 2013

EL PP DE LA POBLA LLARGA REBUTJA UN PLA PER A CREAR OCUPACIÓ


El Pla de Foment de l’Ocupació i de Protecció Social havia sigut proposat pel grup municipal socialista per a frenar la caiguda de l’ocupació i evitar l’emigració de nombrosos poblatans que no troben cap eixida laboral al poble.

El PP va rebutjar el pla amb dos motius que demostren la falta de voluntat per a estudiar mesures d’estímul de l’economia local. En primer lloc, els populars indicaren que l’Ajuntament no pot fer front a les xifres indicades en la moció socialista. Respecte a això, la portaveu del PSPV-PSOE explicà que les xifres poden ser discutides, però “el més important i justament el que proposava la moció era reunir des de l’equip de govern a tots els grups municipals, els sindicats i els empresaris locals per a treballar conjuntament en propostes per a estimular la creació de treball en el municipi”. Segons Neus Garrigues, “la falta d’iniciativa del PP està deixant el nostre poble sense cap expectativa”.
Segons l'agrupació socialista de la Pobla Llarga, el PP va fonamentar el seu rebuig en el fet que no coneixen cap altre poble que haja posat en marxa una iniciativa semblant, “un argument que deixa prou en evidència la falta de confiança que té l’equip de govern en les seues pròpies capacitats. Davant la possibilitat de ser nosaltres pioners en un pla d’este tipus, el PP es tanca en banda per falta de capacitat”, critica la portaveu socialista.
Justament estos dies es comenta al municipi la preparació d’un grup de joves que se’n van cap a Alemanya per a “buscar-se la vida”. I no és per a menys. Les dades d’atur a La Pobla Llarga són escandaloses. En el mes de febrer pujà un 4,82%, deixant un total de 435 persones aturades. El grup municipal socialista considera que amb este panorama cap administració hauria de quedar-se de braços creuats. És necessari plantejar alternatives per a estimular l’economia amb el consens de totes les parts.

Finalment, el PSPV-PSOE vol criticar particularment la postura adoptada pel tinent d’alcalde de La Pobla qui va reptar els socialistes a presentar mesures concretes i ara ha sigut el primer en votar en contra d’este pla. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada