diumenge, 21 d’abril del 2013

EL GRUP QUÈ FEM? ORGANITZA DOS CURSOS INTENSIUS DE MONITOR/A DE TEMPS LLIURE INFANTIL I JUVENIL


Esta campanya formativa s’emmarca dins de les accions de commemoració del 25 aniversari de la creació de l’associació, que inclou aquest curs al preu especial de 100€. Les places són limitades.


El pròxim mes de juliol començaran a la seu social del Grup Què Fem? (Plaça General Dolz, 18) dos nous cursos per a l’obtenció de la certificació de Monitor/a de Temps Lliure Infantil i Juvenil.
Ambdós cursos s’han programat de forma intensiva, és a dir els alumnes realitzaran la part lectiva durant el mes de juliol. Hi ha l’opció de realitzar el curs en horari de matí o de vesprada.
La programació i realització d’aquests dos cursos de monitor, amb un preu simbòlic de 100 €, s’emmarquen dins de les diferents activitats que s’han programat al llarg d’enguany en què l’associació Grup Què Fem? commemora 25 anys des de la seua creació. Amb aquesta iniciativa es pretén promoure i incentivar l’associacionisme i la busca d’eixides professionals en la ciutat.
El curs de Monitor/a de Temps Lliure Infantil i Juvenil capacita per a desenvolupar activitats socioeducatives en el temps lliure amb xiquets i jóvens. La duració és de 250 hores (125 teòriques i 125 pràctiques). La part teòrica es desenvoluparà de forma intensiva durant el mes de juliol.
Els cursos estan impartits per l’única escola oficial d’animació de la ciutat d’Alzira; QF Escola d’Animació i compten amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira.

Per a més informació: grupquefem@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada