dilluns, 22 d’abril del 2013

EL CLUB DE JUDO ALZIRA ACONSEGUIX 7 ORS EN L’AUTONÒMIC DE JUDO INFANTIL I CADET 2013.

El club de Judo Alzira queda Campió de la Comunitat Valenciana per Equips.

Els set judokes campions autonòmics del Club de Judo Alzira, aniran el 18 i 19 de maig al Campionat d’Espanya de Judo Infantil i Cadet, que se celebrarà en la Coruña.
Este passat dissabte, 20 d’abril de 2013, en el Pavelló Poliesportiu de Picassent, es va celebrar en sessió matinal el Campionat Autonòmic de Judo Infantil, amb la participació de 6 judokes masculins alzirenys amb els resultats següents:
David Tsiptauri, campió -38kg.
Nukri Tsiptauri, campió -42kg.
Omari Niaui, campió-46kg.
Alberto Varela, campió -66kg.
Vicente Osca, campió +66kg.
José A. Gordó, bronze +66kg.

Tot ells a excepció de Jose A. Gordó, participaran en el Campionat d’Espanya Infantil 2013.
En la sessió de vesprada, es va celebrar el Campionat Autonòmic Cadet, amb la participació de tres judokes alzirenys, Sonia Serra, que va quedar campiona en -44kg femenina, Mikeili Niauri no va estar al nivell habitual i va quedar nové en -66kg masculí.
La vesprada ens va somriure una altra vegada amb la victòria de David Giménez en -55kg masculí.
Els judokes cadets: Sonia i Dani també participaran en el pròxim Campionat d’Espanya Cadet a celebrar en La Coruña.
Segons l’entrenador i cinturó negre 7m Dan de Judo, del Club de Judo Alzira, Toni Valcaneras, “És la cita més important de l’any per als menors de 18 anys i els xiquets en edat escolar.
Els primers classificats obtenien la plaça directa per al Campionat d’Espanya de Judo en La Coruña.
El club de Judo Alzira aconseguix un èxit difícil d’igualar, portar a 7 ors autonòmics i quedar-se Campió de la Comunitat Valenciana per Equips.
Jose Gordó va obtindre la medalla de bronze i no va poder passar a fer la final per lesió.