dijous, 11 d’abril del 2013

AGUILAR (PSOE): EL PARTIT POPULAR NO VOL DIR QUANTS MILIONS D’EUROS DEU LA GENERALITAT ALS ALZIRENYS


la principal escusa segons el PP és que el deute varia cada dia i per això no poden donar una xifra concreta”.

Isabel Aguilar
 La portaveu del grup municipal socialista, Isabel Aguilar, critica que no és possible que la Sra. Bastidas no haja sigut capaç de facilitar en dos anys la xifra del deute que la Generalitat té amb la ciutat d’Alzira.
Aguilar considera que “estem en l’equador de la legislatura i la Sra. Bastidas oculta i no fa pública la quantitat de milions d’euros que la Generalitat deu a la ciutat, i amb esta actitud l’única cosa que demostra, no facilitant esta xifra, és el poc interés que té d’exigir-la”.
La dirigent socialista qualifica de vergonyós que una informació que hauria de ser bàsica per a tots els grups polítics la manté oculta i no tenen ganes d’utilitzar-la per a res; ni per a exigir-la, ni per a reivindicar-la.
Aguilar ha destacat que “portem durant l’inici de la legislatura sol·licitant esta informació, però Elena Bastidas fa oïdes sordes i amb la seua majoria absoluta no atén a res ni a ningú que vullga exigir l’enigmàtic deute que només coneix la Sra. Alcaldessa”.
L’edil socialista manifesta que la principal escusa, segons el PP, és que el deute varia cada dia i per això no poden donar una xifra concreta.
Segons Aguilar, que un deute varie d’un dia a un altre pot ser creïble, però que per això no ens puguen facilitar la mateixa ho considerem ridícul. Açò no és escusa suficient per a ocultar esta informació en l’equador de la legislatura.
Aguilar reitera que, pese haver estat durant dos anys sol·licitant que se’ns informe de quin és el deute i només haver obtingut el rebuig del PP, continuarem fent esta petició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada