divendres, 15 de març del 2013

SOFÍA GRACIA GUANYA EL CONCURS DE CARTELLS PER A LA CAMPANYA PREVENTIVA DEL CONSUM DE DROGUES


 La Unitat de Prevenció Comunitària de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Sanitat, ha redactat una ordenança que regula la publicitat, venda i consum indegut d’alcohol i tabac, amb l’objectiu fonamental de fixar unes normes mínimes imprescindibles per a regular l’oferta i consum entre els més joves del municipi. “Des de la Regidoria de Sanitat enguany hem fet alguns canvis en la nostra estratègia d’actuació. La campanya no sols es realitzarà en Falles sinó també durant el transcurs de l’any i, sobretot, en les festes patronals, perquè entenem que són els dos períodes més conflictius en els que es reflectix un augment del consum de drogues”, explica la regidora de Sanitat, Josefa Juan.
Com a novetat, enguany s’ha convocat un concurs per als més joves, amb edat compresa entre els 12 i els 25 anys, amb l’objectiu d’implicar-los en estes actuacions preventives. “El cartell en què es recolza la campanya ha sigut realitzat pels més joves per a conéixer la seua particular visió d’esta problemàtica; s’ha sol·licitat la seua participació a nivell escolar i institucional i, com sempre, ens han sorprés amb una gran participació i nivell, la qual cosa ha dificultat l’elecció del cartell guanyador”, ha assenyalat Josefa Juan. Finalment, l’obra de Sofía Gracia Mascarell, de 12 anys, i del col·legi L’Encarnació, va resultar la guanyadora. Els cartells finalistes van estar realitzats per José Francisco Martorell Marín, Andrea Matoses Font i Jorge Ferrer Alberola. “Vull donar les gràcies i l’enhorabona a tots ells. També vull agrair, com en anys anteriors, a la Junta Local Fallera tot el seu suport i col·laboració en esta difícil tasca”, conclou Josefa Juan.
Tots els cartells estaran exposats en l’Espai Cultural La Plaça, del Mercat Central, perquè puguen ser contemplats. L’entrega dels diplomes a la guanyadora i finalistes tindrà lloc el dia 23 de març, en el mateix lloc on s’exposen els cartells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada