divendres, 15 de març del 2013

ALGEMESÍ VIBRA AMB MASCLETAES I PLANTA DE MONUMENTS


El diumenge, 17 de març, a les 19 hores, en la plaça Major, tindrà lloc l’acte d’entrega dels premis a les millors falles d’Algemesí de 2013.

El dilluns 18 de març, a partir de les 19 hores, se celebrarà l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Salut.

El dia 19 de març tindrà lloc el conegut acte de la Cremà de les diferents falles d’Algemesí a partir de les 21 hores per als monuments infantils i a partir de les 23 hores s’iniciarà la Cremà dels monuments fallers de cada una de les 10 comissions locals.

El parc Salvador Castell acull el cicle de "mascletaes" de les falles d’Algemesí per a 2013.

Algemesí acollirà un nou cicle de "mascletaes" durant estes falles. Es tracta d’una cita que s’ha consolidat ja en el calendari festiu de la ciutat i que congrega a milers de persones en el parc Salvador Castell, punt de trobada d’estes festes al migdia. Enguany dispararan les pirotècnies Turís, Crespo i Europlá.
La primera mascletà tindrà lloc el dissabte 16 de març a càrrec de Pirotècnia Turís. El diumenge 17 de març serà el torn per a Pirotècnica Crespo, mentres que el dilluns 18 i dimarts, 19 de març, dispararà la pirotècnia Europlá. Les quatre mascletàs es dispararan a les 14 hores en el parc Salvador Castell i donaran pas als actes centrals de les festes en la localitat.
Les diverses comissions falleres es desplaçaran des de les seues respectives comissions fins al parc per a poder disfrutar d’este cicle de mascletaes que estarà presidit per la Fallera Major d’Algemesí, María José Camarasa Camarasa, la Fallera Major Infantil, Patricia Sáez, i les seues respectives Corts d’Honor, junt amb les màximes autoritats del municipi.

Programació fallera

A més del cicle de "mascletaes", les Falles d’Algemesí també han organitzat múltiples actes festius durantes estos dies.
El diumenge, 17 de març, a les 19 hores, en la plaça Major, tindrà lloc l’acte d’entrega dels premis a les millors falles d’Algemesí de 2013.
L’ofrenade flors a la Mare de Déu de la Salut es durà a terme el dilluns 18 de març, a partir de les 19 hores seguint un recorregut que s’inicia en el carrer Gómez Ferrer per a prosseguir pels carrers Cervantes, Lepanto, Arbres, Germanies, Muntanya i plaça Major.
Igualment, el dia 19 de març, festivitat de Sant Josep, a partir de les 21 hores s’inciará la Cremà dels monuments infantils i serà a les 22.30 hores quan s’agarrarà de foc el monument infantil guanyador d’enguany. Posteriorment, a partir de les 23 hores s’iniciarà la Cremà dels monuments fallers de cada una de les 10 comissions locals. Els monuments fallers que reben el tercer, segon i primer premi es cremaran l’un darrere de l’altre quan finalitze la Cremà de tots els anteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada