divendres, 1 de febrer del 2013

UNA DELEGACIÓ D’ALCALDES I TÈCNICS DE ROMANIA VISITEN IDEA


Una delegació de 6 alcaldes i 5 tècnics de les poblacions Mihai Viteazu, Gilau, Iara, Tureni, Poieni i Vad, de Romania, han visitat les instal·lacions d’IDEA, l’Agència de Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alzira.
Els alcaldes i tècnics van ser rebuts pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jose Luis Palacios, i la directora d’IDEA, Carmen Herrero. La mateixa va realitzar una presentació sobre tots els programes que, actualment, es desenvolupen dese l’agència, amb especial insistència en els programes agrícoles per petició del grup d’alcaldes.
La visita de la delegació d’alcaldes de Romania s’emmarca dins del projecte “Carrera en l’àmbit rural. Nosaltres també estudiem, nosaltres també actuem!” en el que participa, com a soci espanyol, Cadmo coneixement.
L’objectiu general del projecte és facilitar l’ocupació i el desenvolupament professional i personal de col·lectius desfavorits (jóvens menors de 27 anys a la recerca de primera ocupació, majors de 55 anys desocupats i dones) en les zones rurals del comtat de Cluj (Romania).
Per a aconseguir l’objectiu, una de les activitats més importants del projecte és facilitar l’intercanvi d’experiències per a 6 alcaldes de les comunitats de Cluj, perquè es familiaritzen amb iniciatives i solucions concretes desenvolupades en Espanya, en relació amb el desenvolupament de l’ocupació local.
La valoració que ha realitzat la delegació d’alcaldes, després de la visita realitzada a la IDEA, ha sigut molt positiva. Els alcaldes han manifestat l’important que seria per a ells poder desenvolupar en els seus municipis iniciatives com els Tallers d’Ocupació i col·laborar en la difusió del programa Erasmus per a Jóvens Emprenedors, del qual IDEA és l’única organització intermediària a la Comunitat Valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada